K.v.v. Quick Boys breekt contract Pim van der Plas open

De Technische Commissie van de club heeft het doorlopende contract van Pim van der Plas tussentijds opengebroken en verlengd. Het keeperstalent, afkomstig uit de jeugdopleiding van de blauw-witten, tekent bij tot medio 2021.

Bij de start van het vorige seizoen werd de jonge doelman vervroegd overgeheveld naar de senioren. Als vaste waarde onder de lat bij Quick Boys 2 leverde Van der Plas in het afgelopen voetbaljaar een belangrijke bijdrage aan het kampioenschap van het opleidingselftal. Ook in het huidige seizoen maakt de 19-jarige sluitpost de nodige vlieguren in het tweede elftal en tijdens wedstrijden met Jong Quick Boys. De onderlinge werkrelatie met zijn collega’s Paul van der Helm en Martijn de Zwart is uitstekend en de Technische Commissie is dan ook verheugd dat zij ook Van der Plas voor langere tijd aan de club hebben kunnen binden.

Langs deze weg wordt Pim van der Plas van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe verbintenis en eveneens heel veel succes en plezier toegewenst in de komende jaren op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord