Mooie opbrengst collecte Alzheimer Nederland

Gepubliceerd op: 05-11-2018 11:00

De collecte voor Alzheimer Nederland voorafgaand aan de wedstrijd Quick Boys - ASWH heeft €318,- opgeleverd. Namens de Katwijkse organisatie bedanken we iedereen voor zijn of haar gift!

Deze week is de collecteweek van Alzheimer Nederland. "Ook het afgelopen jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Er zijn grote stappen gezet in het beter bespreekbaar maken van de ziekte en de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

De collecteweek is een prachtig moment om hier bij stil te staan. We hopen natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. We zijn ontzettend trots op iedereen die ons bijstaat. Iedere stap die wordt gezet, helpt ons verder in de goede richting. Mocht u ons willen ondersteunen, bedenk dan dat we blij zijn met iedere vorm van hulp. Als u wilt helpen met de collecte of vragen/opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen via alzheimerkatwijk@gmail.com.

Wij gaan ons uiterste best doen voor wederom een mooie opbrengst, na het prachtige bedrag van bijna €12.000,- vorig jaar."

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________