De eerste kavels voor de veiling zijn bekend

Gepubliceerd op: 05-11-2018 11:47

Op 23 november is het zover, dan vindt de Quick Boys-veiling veiling plaats.

In het mooie sponsorhome van Quick Boys zullen we deuren vanaf 19:00 uur opengaan voor weer een nieuwe editie van deze altijd succesvolle veiling. En dit jaar zijn de opbrengsten voor de aanschaf van het nieuwe meubilair voor ons prachtige nieuwe clubhuis. Het clubhuis is natuurlijk schitterend, maar daar hoort ook een even zo mooie inrichting bij.

Zoals alle jaren zijn ook nu weer geweldige kavels in de verkoop:

Een gouwe ouwe, maar altijd een kraker is een compleet verzorgd arrangement voor het optreden van André Rieu op het bekende Vrijthof in Maastricht. Gezien het succes van voorgaande jaren heeft Rieu voor 2019 zelfs extra optredens ingelast. Hier moet je geweest zijn!Nieuwkomer op de ‘kavelmarkt’ is Rederij Van Hulst, die tegelijkertijd een oude bekende is van iedere Katwijker. Dit kavel bestaat uit een bootreis van 3 uur voor 40 personen, inclusief een uitgebreid buffet. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, maar natuurlijk ook voor een gezellige avond met je vrienden en aanhang. 

En met kerst om de hoek, wat is er mooier dan het bijwonen van een echte kerstshow. Grijp je kans en koop dit kavel (aangeboden door Ziggo Dome) voor The Christmas Show in de Ziggo Dome te Amsterdam op 22 december 2018. Het gaat hier niet om een gewoon ticket maar om 4 VIP-tickets, zodat je dicht bij het podium zit en VIP-seats hebt! Ga genieten van deze voorstelling met pure kerstmagie, vol glitter, glamour en visueel spektakel.

En natuurlijk hier ook even aandacht voor onze trouwe sponsor van kavels: Profile Paul.

Ook dit jaar staan er diverse elektrische en racefietsen van Profile Paul op de kavellijst. Dus of je nu sportief bent of wat minder sportief, er is voor ieder wat wils om tijdens onze veiling op te bieden.

Uiteraard zijn er nog meer kavels, aangeboden door o.a. Wantveld, Haasnoot Wonen, Henk Hoek Catering, Peursum en vele anderen. Maar daarover volgt later meer informatie.

Iedereen is uitgenodigd op deze avond, die behalve de mogelijkheid om met mooie kavels naar huis te gaan, ook nog gezelligheid biedt in het sponsorhome van Quick Boys.

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________