Voorbeschouwing De Dijk – Quick Boys

Gepubliceerd op: 06-12-2018 22:56

Na de onbesliste topper in en tegen Noordwijk speelt Quick Boys aankomend weekend opnieuw een uitwedstrijd. Op sportpark Schellingwoude zijn de blauw-witten te gast bij De Dijk. Het duel tussen de Amsterdammers en de Katwijkers begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter F.R. de Winter uit Blaricum. Reis mee en steun Quick Boys in de laatste uitwedstrijd van het jaar!Onderlinge resultaten
Nog nooit speelden de op 1 juni 1999 opgerichte fusieclub De Dijk en Quick Boys tegen elkaar in competitieverband. Aanstaande zaterdag vindt in Amsterdam derhalve de primeur plaats. Dennis Kaars en Raymond Baten kennen een verleden bij De Dijk en staan derhalve tegenover hun oude club.

Stand van zaken
Met zes punten uit veertien duels staat De Dijk momenteel op de voorlaatste plaats in de Derde Divisie A geposteerd. De formatie van trainer Kees Oostermeijer verraste afgelopen weekend vriend en vijand door in Hendrik-Ido-Ambacht met ruime cijfers te winnen van ASWH (4-1). Het betekende de eerste overwinning voor de Amsterdammers, die verder gelijk wisten te spelen tegen Ajax (1-1), Achilles’29 (3-3) en VVOG (3-3). Met zeven doelpunten is Kubilay Koylu de huidige clubtopscorer van De Dijk.

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181201_noordwijk_quickboys/IMG_0217.jpg

Koplopers
Aan kop van het klassement is na afgelopen zaterdag weinig veranderd. Noordwijk voert nog altijd de ranglijst aan, aangezien de noorderburen een beter doelsaldo hebben (+28) dan Quick Boys (+26). Door de puntendeling in de topper op De Duinwetering zijn achtervolgers DVS’33 Ermelo en Hoek weliswaar iets dichterbij gekomen, maar de achterstand op de twee Bollenstreekclubs bedraagt nog altijd vier punten. Quick Boys is er alles aan gelegen om het kalenderjaar 2018 in stijl af te sluiten. Een overwinning op De Dijk is noodzakelijk om de druk op Noordwijk op te kunnen blijven voeren.

Busreis
De Supportersvereniging organiseert uiteraard weer een busreis naar deze uitwedstrijd. De inschrijving voor de bussen naar Amsterdam is in volle gang. Ook mee? Stuur dan een email naar sv@quickboys.nl of een berichtje naar 06-15903522. De bussen vertrekken om 13:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Rondje langs de velden
Op de voorlaatste speeldag voor de winterstop luidt het overige programma als volgt:
Hoek – Achilles’29
DVS’33 Ermelo – SteDoCo
Eemdijk – DOVO
FC Lisse – ASWH
ODIN’59 – Ajax
Jong FC Groningen – Harkemase Boys
ONS Sneek – Noordwijk
SJC - VVOG

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2018_2019/20181201_noordwijk_quickboys/IMG_0161.jpg

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________