Dank aan alle vrijwilligers

Gepubliceerd op: 07-12-2018 15:15

Vandaag is het nationale vrijwilligersdag. Nu heb ik het niet zo op al die dagen in het jaar waarop we stil moeten staan bij allerlei en vaak overdadig verzonnen gedenkdagen, maar voor deze dag maak ik graag een uitzondering. En niet om maar één dag in het jaar stil te staan bij de vele vrijwilligers die Quick Boys rijk is, maar wel om onze waardering voor al dat vrijwilligerswerk eens hartgrondig uit te spreken.

Quick Boys is niets zonder haar vrijwilligers. De grote groep mensen die langs het veld, achter de bar, in commissies of op en voor de tribune bij wedstrijden van Quick Boys 1 actief zijn, houden onze club draaiende. Zonder al die vele vrijwilligers is Quick Boys nergens en dat realiseren we ons als nieuw bestuur terdege en prijzen onszelf ook gelukkig met zoveel support.

Voor ons zijn die vrijwilligers heel belangrijk en daarom willen wij ook een actief vrijwilligersbeleid voeren binnen de club. Voor ons is dat beleid ook een van de speerpunten binnen de nieuwe plannen die we samen met u als vrijwilliger binnen onze club gaan formuleren. Gisterenavond hebben we met het bestuur en met de mensen uit het werkveld een eerste aanzet daarvoor gegeven.

Voor nu wil ik dan ook al die vrijwilligers bedanken voor hun tomeloze inzet en de wijze waarop zij hun blauwwitte hart volgen en dat ook uitdragen. Maar ik wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om anderen op te roepen zich in te zetten voor ons Quick Boys, want vele handen maken nog altijd licht werk!

Namens het bestuur,

Bart van Kruistum

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________