K.v.v. Quick Boys vindt in Edwin Grünholz nieuwe trainer

Gepubliceerd op: 31-12-2018 08:57

Met ingang van het seizoen 2019-2020 is Edwin Grünholz de nieuwe hoofdtrainer van K.v.v. Quick Boys. De 49-jarige Hagenaar, die momenteel zondagderdedivisionist Westlandia onder zijn hoede heeft, tekent een contract voor twee seizoenen op Nieuw Zuid.Grünholz is bezig aan zijn vierde seizoen in Naaldwijk. Op sportpark De Hoge Bomen kent de oud-prof van onder ander andere ADO Den Haag en Roda JC en ex-zaalvoetbalinternational een succesvolle periode. In zijn debuutjaar werd Westlandia met grote overmacht kampioen van de Hoofdklasse A bij de zondagamateurs. De jaren erop finishten de Naaldwijkers onder leiding van Grünholz op respectievelijk de tweede en vijfde plaats in de Derde Divisie. In het dagelijks leven is de vader van drie kinderen werkzaam bij een welzijnsorganisatie.

"Edwin stond bij ons hoog op het lijstje om Erik Assink op te volgen,” bekent Gert Pluimgraaff. "Zijn aanvallende speelwijze past uitstekend bij Quick Boys. Hij is een ambitieus voetbaldier met oog voor jeugdig talent die op Nieuw Zuid de tijd krijgt om te bouwen. Daarom zijn we na een aantal heel goede gesprekken een tweejarig contract met hem overeengekomen. Edwin is bovendien niet iemand die snel van club verandert,” legt het bestuurslid Selectievoetbal uit.

Ook de trainer in kwestie is zeer verheugd met zijn nieuwe club. "Ik was reeds in onderhandeling met Westlandia met het oog op volgend seizoen toen Quick Boys op mijn pad kwam. Een club die vooruit wil en continue naar verbetering streeft,” meent Grünholz die paralellen ziet met zijn huidige werkgever. "Ook Quick Boys beschikt over een florerende sponsorgroep, een grote achterban en een goede jeugdopleiding. Qua structuur lijken beide clubs heel erg op elkaar. Het is eigenlijk een soort Westlandia in het groot.”
Grünholz wil zijn stempel drukken op Nieuw Zuid. "Ik sta voor aanvallend en attractief voetbal. Dat is ook wat men bij Quick Boys wil zien. Ik denk dat wij een heel goede match zijn,” reageert de oefenmeester vanaf zijn vakantieadres.

Langs deze weg wordt Edwin Grünholz alvast van harte welkom geheten bij de blauw-witten. De clubleiding kijkt uit naar een succesvolle samenwerking op sportpark Nieuw Zuid.

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________