Verslag trainingskamp in Torremolinos (UPDATE)

Gepubliceerd op: 08-01-2019 11:10

Maandag 7 januari

Op de laatste, en tevens vertrekdag van het trainingskamp stonden er 2 activiteiten op het programma. Vroeg in de morgen werkten de boys de laatste training af. Na de ochtendtraining was het tijd om de koffers in te pakken om vervolgens gezamelijk te lunchen in het hotel.

WhatsApp_Image_2019-01-08_at_12.28.09

Voor de middagactiviteit ging de gehele groep naar Benamaldena om de voeten op de golfbaan te laten spreken. Verdeeld over 5 teams werd er gestreden om de Footgolftitel. Het team van aanvoerder Ket kende 2 spelers die de gedeelde topscore van de dag haalden, Dennis van der Plas en Willem Schonenberg. Dit team kwam dan ook als winnaar uit de bus.

WhatsApp_Image_2019-01-08_at_11.56.58

Bij terugkomst in het hotel kreeg iedereen de gelegenheid om even te douchen om vervolgens richting de luchthaven te vertrekken. Ondanks de storm was er weinig oponthoud zodat iedereen even na middernacht weer thuis was.

WhatsApp_Image_2019-01-07_at_17.57.42

Zaterdag 5 janauari

Na het gezamelijk ontbijt was er dit keer een vrije ochtendbesteding omdat het mini-toernooi 's middags op het programma stond. De reguliere lunch maakte plaatst voor een sportlunch waarna er koers werd gezet naar het veld van Guadalmar. De eerste wedstrijd ging tussen VVSB en Westlandia. De 11 die trainer Edwin Grünholz voor deze wedstrijd had gekozen waren niet opgewassen tegen de mannen van VVSB en zagen na 45 minuten een 5-1 eindstand op het scorebord staan. Quick Boys had de schone taak om antwoord op dit resultaat te geven en moest tegen VVSB aantreden. Hoewel Quick Boys meerdere mogelijkheden had om de score te openen faalden de blauw-witten in de afronding zodat een penaltyserie een winnaar aan zou wijzen bij een gelijke eindstand. VVSB won de strafschoppenserie waardoor Quick Boys de lastige taak had om met 5 goals verschil te winnen van Westlandia. Trainer Edwin Grünholz koos voor deze wedstrijd 11 andere spelers en zag zijn team op voorsprong komen tegen zijn nieuwe club. Kay Tejan trok de score gelijk en Quick Boys ging op zoek naar de voorsprong. Het was echter Westlandia dat wederom op voorsprong kwam. Bert Steltenpool mocht vlak voor tijd Quick Boys wederom op gelijke hoogte schieten. De 2-2 was tevens de eindstand zodat VVSB zich tot winnaar mocht kronen.

 

trainingskamp

 

Het avondprogramma was voor iedereen vrij in te vullen. Morgen is het een vrije dag zodat de spelers op stap gingen en tot de late uurtjes het nachtleven van Torremolinos verkenden.

 

trainingskamp2

 

Vrijdag 4 januari

Na het gezamelijk ontbijt hadden de spelers wat ruimte voor ontspanning om vervolgens te vertrekken naar de laatste training voor het mini toernooi. Trainer Erik Assink had een rustige training voorbereid waarin plezier en beleving centraal stond. In 3 spelvormen speelden 2 teams roulerend om punten te verzamelen om dagwinnaar te worden. De winnaars verdienden als prijs de eeuwige roem van Mijas.

 

657170ce-5ec8-4320-9a4a-19e24132768a

 

Terug in het hotel doken de mannen gelijk het zwembad in om vervolgens te gaan lunchen. Na de lunch was er weer vrije tijdsbesteding en vervolgens een gezamelijk diner in het hotel. Na het diner zochten sommige spelers hun kamer op of gingen klaverjassen in de lobby om daarna op tijd te gaan slapen als voorbereiding op de wedstrijden tegen VVSB en Westlandia.

 

53704149-a8ee-4a37-b7d3-8f1a0b3020a4

 

Donderdag 3 januari

Na het ontbijt stond er een ochtendtraining op het programma. Het warme weer in combinatie met de hoge ligging van het trainingsveld herinnerde de spelers eraan waarom ze op trainingskamp waren. Moe maar voldaan namen verschillende spelers bij terugkomst in het hotel een duik in het zwembad waarna de middag na de lunch vrij te besteden was. De invulling hiervan varieerde van luieren bij het zwembad tot uitstapjes in het centrum.

IMG_20190104_123229

Vroeg in de avond ging de hele selectie uit eten in de schitterende haven van Benamaldena om vervolgens terug in het hotel de kraker tussen Manchester City en Liverpool te kijken. Morgen staat de laatste training op het programma voor het mini-toernooi met VVSB en Westlandia.

IMG_20190104_123011

Woensdag 2 januari:

Vanmorgen om 5:15 uur verzamelden alle spelers en staf op Rotterdam Airport om vervolgens 7:30 uur koers te zetten richting Malaga. Nog geen drie uur later arriveerde het hele gezelschap bij Hotel Sol Don Pablo in Torremolinos. Voor de lunch hadden de spelers even de tijd om te ontspannen waarna 's middags onder een temperatuur van 22 graden de eerste training op het programma stond op het op 465 meter hoogte gelegen kunstgrasveld van Estadio Municipal Antonio Marquez Alarcon.

IMG_20190102_155241

Na een korte toespraak van de hoofdtrainer Erik Assink verzorgde Jan de Jager de warming-up waarna de bal eindelijk voor het eerst mocht rollen. Na anderhalf uur zat de eerste training van het nieuwe jaar erop en kon iedereen zich opmaken voor een gezamenlijk diner in het hotel. Het avondprogramma was vanwege de lange dag vrij ontspannen waarbij sommigen een spelletje kaart speelden en anderen al vroeg de kamer opzochten. Morgen staat er weer een training op het programma.

IMG_20190102_162021

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________