Voorbeschouwing ONS Sneek – Quick Boys

Gepubliceerd op: 10-01-2019 14:17

Na een korte winterstop van slechts vier weken wordt aanstaande zaterdag de competitie in de Derde Divisie hervat. Quick Boys start het nieuwe jaar met een uitwedstrijd tegen ONS Sneek. Het duel in Friesland begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter B. Sahiner uit Oss. Reis mee en steun de blauw-witten in de eerste uitwedstrijd van 2019!

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2017_2018/20171021_onssneek_quickboys/IMG_0314.jpg

Onderlinge resultaten
In het verleden stonden Quick Boys en ONS Sneek zes keer eerder tegenover elkaar. De blauwwitten wonnen vier onderlinge wedstrijden. Twee van de drie confrontaties in Friesland in een doelpuntloos gelijkspel eindigden. Vorig seizoen eindigde het onderlinge treffen in Sneek in een overtuigende 4-1 overwinning voor de blauw-witten. Destijds opende Ricardo Kuyvenhoven de score namens de bezoekers, terwijl Reda Kharchouch de voorsprong verdubbelde. Na de aansluitingstreffer van Michael Lanting in de tweede helft zorgden Joey Ravensbergen en andermaal Kharchouch voor de beslissing. 
De terugwedstrijd op sportpark Nieuw Zuid leverde een zevenklapper op in het voordeel van Quick Boys. In een eenzijdig duel werd ONS Sneek met 7-0 naar huis gestuurd.

Stand van zaken
Met negentien punten uit zestien duels bivakkeert ONS Sneek momenteel op de elfde plaats. In eigen huis is het tot nu toe alles of niets voor de ploeg van trainer Paul Raveneau (43). Vier thuiswedstrijden leverden drie punten op, de overige vier duels gingen verloren. Met zeven treffers is spits Yumé Ramos de huidige clubtopscorer van de Friezen.

Trainingskamp
Quick Boys bereidde zich in Torremolinos voor op de tweede seizoenshelft. De blauw-witten starten de hervatting van de competitie met twee punten achterstand op koploper Noordwijk. Trainer Erik Assink kent nauwelijks personele problemen in aanloop naar het uitduel met ONS Sneek.

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2017_2018/20171021_onssneek_quickboys/IMG_0031.jpg

Busreis
De Supportersvereniging Quick Boys organiseert een busreis naar Sneek. Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je op donderdagavond 10 januari aanstaande tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 12,50 voor leden van de Supportersvereniging en € 15,00 voor niet-leden. Hier zit een exclusief lunchpakket bij inbegrepen. De bussen vertrekken om 12:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. 

Rondje langs de velden
Op de zeventiende speeldag in de Derde Divisie luidt het overige programma als volgt:
VVOG – Ajax
Hoek – Harkemase Boys
DOVO – De Dijk
Eemdijk – Noordwijk
FC Lisse – SteDoCo
SJC – ASWH
ODIN’59 – Achilles’29
Jong FC Groningen – DVS’33 Ermelo

//www.quickboys.nl/multimedia/fotos/wedstrijden/2017_2018/20171021_onssneek_quickboys/IMG_0068.jpg

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________