Middenvelder Jan-Willem Kamp verhuist naar K.v.v. Quick Boys

Gepubliceerd op: 04-01-2019 19:44

De Technische Commissie van de club heeft een akkoord bereikt met Jan-Willem Kamp. De 24-jarige middenvelder is na Martin van Eeuwijk de tweede versterking van de blauw-witten voor het seizoen 2019-2020. Kamp tekent een contract voor twee jaar op sportpark Nieuw Zuid.

Kamp, die de jeugdopleiding van FC Twente heeft doorlopen, speelt momenteel bij zondagderdedivisionist Quick’20 uit Oldenzaal, maar studeert aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De aanvoerder zit in de afrondende fase van zijn masteropleiding Marketing en wil zich na zijn studie definitief vestigen in de hoofdstad. In de wedstrijden met zijn huidige club is de halfspeler in positieve zin opgevallen bij de scouts van Quick Boys. Na een aantal prettige gesprekken hebben de clubleiding en de speler vanmiddag met een handdruk de toekomstige samenwerking kunnen bezegelen.

“Bij toeval hebben wij Jan-Willem in het vizier gekregen. In de duels die wij van Quick’20 gezien hebben, zijn wij onder de indruk geraakt van zijn capaciteiten. Hij is een goed geschoolde en fysiek sterke middenvelder met leidinggevende vaardigheden. Een nuchtere jongen die in onze ogen goed bij Quick Boys past. Hij heeft de specifieke kwaliteiten die iets toevoegen aan de huidige selectie,” legt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff uit.

De kersverse aanwinst vertelt over de eerste kennismaking met zijn nieuwe club. “Ik werd wel verrast door het telefoontje uit Katwijk. Het gesprek gaf mij echter een heel goed gevoel en ook het bezoek aan Nieuw Zuid beviel uitstekend. Ik raakte onder de indruk van een leeg sportpark. Daarnaast bezocht ik samen met mijn vader de thuiswedstrijd tegen Achilles’29.”

De keuze van Kamp om naar het westen te verhuizen is een bewuste. “Ik wil het avontuur aangaan. Uit mijn comfortzone stappen. Het feit dat ik nu bijna klaar ben met mijn studie speelt natuurlijk een grote rol. De komende tijd ga ik mij oriënteren op het zoeken naar een traineeship bij een groot bedrijf. In de regio Amsterdam zal het aanbod groter zijn.”

Kamp wil het opstarten van zijn maatschappelijke loopbaan graag combineren met het voetballen bij Quick Boys. “Ik ga mezelf de tijd geven om te wennen aan de nieuwe omgeving en zal mijn uiterste best doen om te laten zien wat ik kan. Ik ben geen praatjesmaker, maar durf me wel uit te spreken binnen de lijnen als ik daarmee het team kan helpen,” besluit de nieuwkomer.

Langs deze weg wordt Jan-Willem Kamp van harte welkom geheten op Nieuw Zuid en wenst de clubleiding hem veel succes en plezier toe bij de blauw-witten.

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________