Kay Tejan verlaat K.v.v. Quick Boys voor nieuwe uitdaging

De toekomst van Kay Tejan ligt niet bij K.v.v. Quick Boys. De Amsterdammer heeft de Technische Commissie van de club onlangs op de hoogte gebracht van het feit dat hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Nadat zijn contract bij de profs van FC Volendam niet werd verlengd, wisten de blauw-witten de technische aanvaller afgelopen zomer aan zich te binden. Op sportpark Nieuw Zuid ontpopte Tejan zich tot een van de revelaties. Met twaalf doelpunten is de linkspoot momenteel de clubtopscorer van de Katwijkers.
Tejan geeft aan dat hij de club erg dankbaar is voor de mogelijkheden die hem op sportpark Nieuw Zuid geboden zijn om een betere voetballer te worden. De Amsterdammer zal zich voor 100% inzetten om de door de blauw-witten voor dit seizoen gestelde doelen te bereiken.

De Technische Commissie betreurt de beslissing van Kay Tejan, maar respecteert de keuze om zijn ambities bij een andere club waar te maken. Hem wordt dan ook heel veel succes toegewenst bij de voortzetting van zijn voetbalcarrière.

Geef een antwoord