Vijfde editie FIFA 2019 Playstation Game Toernooi op komst

Op vrijdag 22 maart 2019 organiseert de Jeugdactiviteitencommissie voor de vijfde keer het FIFA 2019 Playstation Game Toernooi. Alle JO/MO12-, JO/MO13-, JO/MO14- en JO/MO15-teams in deze leeftijdscategorie mogen aan het toernooi deelnemen.

Het inschrijfformulier kan worden ingeleverd bij Jan Guijt of Marijke Barnhoorn in de commissiekamer of in het Koffiehokje (bij veld 4). De aanvang is 17.00 uur, de verwachte eindtijd zal zijn om circa 21.00 uur (finale om 20.30 uur).

De kosten voor dit avondje bedragen slechts 2 euro, waardoor je ook een glas drinken en een patatje krijgt. Oftewel: thuisblijven is duurder! Het belooft een spannende avond te worden, waar de jeugd van Quick Boys de strijd met elkaar aanbindt. We spelen met maar liefst tien beeldschermen tegelijk, met de allernieuwste versie van Playstation FIFA 2019. We hebben slechts plek voor 80 deelnemers, dus wees er op tijd bij om teleurstelling te voorkomen. Vorig jaar waren we binnen enkele dagen volgeboekt!

De organisatie is in handen van de Jeugd Activiteiten Commissie (‘het JAK’) van Quick Boys, de professionele techniek wordt verzorgd door een team van Voetbal in de Bollenstreek.

Geef een antwoord