Quick Boys zoekt sportverzorgers voor B-selectie en junioren O17

Wie wil het team bij Quick Boys komen versterken?

 

Wij zoeken

 

Sportverzorger of Fysiotherapeut (e.v.t. in opleiding)

voor B-selectie en junioren O17.

 

Taakomschrijving

Onze sportverzorgers houden zich voornamelijk bezig met de verzorging van de spelers tijdens de trainingsavonden en op de wedstrijddagen.

Als Sportverzorger voor de B-selectie ben je drie avonden in de week aanwezig op ons sportpark. Daarnaast natuurlijk ook op de wedstrijddagen en toernooidagen, voor, tijdens en na de wedstrijd. De trainingsavonden van de B selectie zijn: maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond.

De sportverzorger voor de junioren O17 is beide trainingsavonden aanwezig en daarnaast ook op de wedstrijddagen en toernooidagen, voor, tijdens en na de wedstrijd.

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken enthousiaste verzorgers, met communicatieve eigenschappen, empathisch vermogen en het om kunnen gaan met (jeugd)spelers. Ervaring en/of een afgeronde opleiding sportmassage zijn een pré.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Werken binnen een mooie en professioneel georganiseerd club als Quick Boys en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Samenwerking binnen het team begeleiders en onderlinge afstemming binnen het verzorgingsteam.
  • Werken met een gemotiveerde groep met hoge trainingsopkomst.
  • Sponsorkleding voor trainer en spelers.

Interesse?

Voel jij je hiertoe aangetrokken en zoek je een uitdaging binnen een mooie en grote club als Quick Boys? Schroom niet en laat ons iets weten. Mail ons met je motivatie naar Jan de Jager, Jager44@kpnmail.nl 

Geef een antwoord