Met de bus naar TEC - Quick Boys

Gepubliceerd op: 28-10-2019 10:07

Op zaterdag 2 november aanstaande speelt Quick Boys de vijfde uitwedstrijd van het seizoen 2019-2020. De blauw-witten zijn dan te gast in Tiel bij TEC. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een gezellige busreis naar Tiel tegen een zeer voordelig tarief.Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan op donderdag 30 oktober tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 10,00. Ook kunnen de supporters die met de bus meereizen op donderdagavond een toegangskaart aanschaffen. Deze kaarten kosten 10,00 EUR per stuk. Supporters die met eigen vervoer reizen naar Tiel, zullen bij sportpark De Lok een toegangskaart moeten aanschaffen.

De bus vertrekt om 13:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Wijziging met betrekking tot busreizen
Met ingang van het seizoen 2019-2020 vinden er enkele belangrijke wijzigingen plaats m.b.t. het georganiseerde busvervoer:
- Iedere individuele passagier dient lid te zijn van de Supportersvereniging van Quick Boys. Het is niet meer mogelijk om een buskaart te halen voor medesupporters die geen lid zijn van de Supportersvereniging. Dit geldt ook voor een kaart voor partner en/of kinderen, deze dienen ook lid te zijn van de SV. De enige uitzonderingen hierop wordt gemaakt voor kinderen t/m 12 jaar die met hun ouder(s) met de bus meereizen en bij een verplichte buscombi;
- Bij diverse (risico)wedstrijden zal een combikaart worden verkocht. Het kopen van een losse buskaart is dan niet mogelijk;
- Bij risicowedstrijden zal er op de heenreis geen alcohol worden verkocht in de bus. Op de terugreis is er uiteraard wel de mogelijkheid tot het drinken van alcoholische dranken.

Jezelf aanmelden als lid van de Supportersvereniging kan door een email te sturen naar: sv@quickboys.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens:
- Voornamen, Achternaam, Geboortedatum, Straatnaam en huisnummer, Postcode en woonplaats.

Agenda

31-01-2020

31-01-2020

Opening Expositie "Quick Boys 100 Jaar" in het Katwijks Museum

01-02-2020

01-02-2020

Jubileumreceptie voor leden

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________