Chima Bosman tekent een nieuw contract op Nieuw Zuid

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys heeft met Chima Bosman overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij de blauw-witten. De 23-jarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract.

Vorig seizoen maakte de sympathieke Amsterdammer als een van de nieuwkomers zijn debuut op sportpark Nieuw Zuid. Met name in de tweede seizoenshelft ontpopte Bosman zich tot een zeer betrouwbare schakel in de defensie van de blauw-witten. Uiteindelijk kwam de oud-speler van onder andere PSV, NEC Nijmegen en Roda JC terug op zijn besluit om de club te verlaten en verlengde zijn contract alsnog met een jaar. De clubleiding en de speler zijn nu eerder om de tafel gaan zitten en dat heeft geresulteerd in een nieuwe verbintenis die Bosman tot en met het seizoen 2021-2022 aan Quick Boys verbindt.

Langs deze weg wordt Chima Bosman van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en wenst de club hem veel plezier en succes toe met het vervolg van zijn carrière op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord