Met de bus naar GVVV - Quick Boys

Gepubliceerd op: 11-03-2020 11:30

Op zaterdag 14 maart aanstaande speelt Quick Boys alweer de vierde uitwedstrijd van het nieuwe jaar. De blauw-witten zijn dan te gast in Veenendaal bij GVVV. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar Veenendaal tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan donderdag 12 maart tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts 10 EUR.

De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Wijziging met betrekking tot busreizen
Met ingang van het seizoen 2019-2020 vinden er enkele belangrijke wijzigingen plaats m.b.t. het georganiseerde busvervoer:
- Iedere individuele passagier dient lid te zijn van de Supportersvereniging van Quick Boys. Het is niet meer mogelijk om een buskaart te halen voor medesupporters die geen lid zijn van de Supportersvereniging. Dit geldt ook voor een kaart voor partner en/of kinderen, deze dienen ook lid te zijn van de SV. De enige uitzonderingen hierop wordt gemaakt voor kinderen t/m 12 jaar die met hun ouder(s) met de bus meereizen en bij een verplichte buscombi;
- Bij diverse (risico)wedstrijden zal een combikaart worden verkocht. Het kopen van een losse buskaart is dan niet mogelijk;
- Bij risicowedstrijden zal er op de heenreis geen alcohol worden verkocht in de bus. Op de terugreis is er uiteraard wel de mogelijkheid tot het drinken van alcoholische dranken.

Jezelf aanmelden als lid van de Supportersvereniging kan door een email te sturen naar: sv@quickboys.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens:
- Voornamen, Achternaam, Geboortedatum, Straatnaam en huisnummer, Postcode en woonplaats.

Agenda

13-04-2020

[Afgelast] Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

13-04-2020

[Afgelast] Zilveren Haringkampioenschap

13-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest JO10 t/m JO12+MO11 op Nieuw Zuid

21-05-2020

[Afgelast] Toernooi Verenigingskampioenschap

22-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest Landenteams t/m JO9

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________