De Sint komt weer naar Nieuw Zuid

Dit weekend arriveerde de Sint met zijn pieten weer in Nederland. Ook dit jaar heeft de Goedheiligman een plek vrij kunnen maken in zijn overvolle agenda om de jeugd van Quick Boys te bezoeken. Dat zal gebeuren op vrijdag 29 november.

Om 16.30 uur is Sinterklaas er voor de landenteams en om 18.00 uur voor de JO8 en de JO9. Ook de jongsten van het G-team zijn om 18.00 uur van harte welkom. Door de verwachte drukte is het helaas niet mogelijk om broertjes en/of zusjes mee te nemen die niet in deze leeftijdscategorie vallen. Kinderen op de wachtlijst zijn ook van harte welkom. Het is de bedoeling dat we er een leuke middag van maken, het programma is nog een verrassing.

De Sint wil alle kinderen een cadeautje geven, vandaar dat hij een kleine bijdrage vraagt van €5,- per kind, zodat zijn begroting weer sluitend is. Om alles goed in beeld te krijgen, verzoeken wij alle ouders om hun kind aan te melden en het inschrijfformulier (zie hieronder) in te leveren bij de koffie-unit of de commissiekamer, bij Jan Guijt of Marijke en Peter Barnhoorn. Tegelijkertijd kan de €5,- worden betaald. Let op: inschrijven is mogelijk t/m zaterdag 23 november.

Met sportieve groet, namens de Jeugd Activiteiten Commissie Quick Boys,

Jan Guijt
Tel. 06-53156603

 

Geef een antwoord