Morgen: Rad van Sinterklaas

Gepubliceerd op: 22-11-2019 06:56

Direct na afloop van de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en AFC op zaterdag 23 november aanstaande vindt in het vernieuwde clubhuis het jaarlijkse Rad van Sinterklaas plaats. Heel veel prijzen voor jong en oud zullen worden verloot, niemand gaat met lege handen naar huis!De loten zijn te koop vanaf 1,00 EUR per stuk. Er kan alleen afgerekend worden in contanten (geen pin). De Sint heeft weer heel veel mooie cadeaus ingekocht. Het prijzenpakket bestaat uit speelgoed, huishoudelijke artikelen, cadeaubonnen, snoepgoed en nog heel veel meer. Kortom, kom naar het Rad van Sinterklaas en maak kans op geweldige prijzen!

Vooraf reserveren
Sinds enkele jaren is het Rad van Sinterklaas een groot succes. Het is echter wel een gedoe in een “cashless” clubhuis om elke ronde weer kleingeld te sprokkelen voor een lot, als je er al één kan bemachtigen in het gewoel om de lotenverkopers heen. De enige klacht die we afgelopen jaar kregen was dat de mogelijkheid om loten te verkrijgen in een volle kantine niet eenvoudig was. Daar is een oplossing voor bedacht! 

Indien u alle rondes één lot zou kopen, zou u totaal 55 euro besteden. Dan hebt u echter wel elke keer een willekeuring nummer. Om die reden geeft de organisatie u dit jaar de mogelijkheid om een (of meerdere) ‘vast(e) nummer(s)’ te kopen. U speelt dan alle 16 rondes met hetzelfde (of meerdere) nummer(s). U kunt zich gedurende deze week of op zaterdag 23 november melden bij Marco van Duijn (06-15903522) en u betaalt vooraf 55 euro per vast lotnummer. Uiteraard kunt u ook meerdere loten vooraf kopen. Het gaat wel op oplopende volgorde, de nummers kunnen niet willekeurig gekozen worden. Tijdens het draaien hoeft u niet telkens meer op uw lot te kijken, uw naam en lotnummer worden omgeroepen als u iets gewonnen heeft waarna u de prijzen kunt ophalen.

Niet aanwezig op de avond zelf? De prijzen worden uiteraard apart gehouden en kunnen in de week na de verloting alsnog opgehaald worden. Als er nog vragen zijn dan kunt u altijd even contact opnemen met Marco van Duijn (06-15903522). 

 

Agenda

31-01-2020

31-01-2020

Opening Expositie "Quick Boys 100 Jaar" in het Katwijks Museum

01-02-2020

01-02-2020

Jubileumreceptie voor leden

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________