Woord van de voorzitter

Gepubliceerd op: 11-11-2019 16:52

Beste QuickBoyzers,

Na een aantal prima gespeelde wedstrijden waarin we helaas onze kansen niet voldoende wisten te verzilveren lijkt het er steeds meer op dat ons vlaggenschip haar draai in de tweede divisie heeft gevonden. De tweede overwinning op rij van zaterdag j.l. smaakt in ieder geval naar meer. Dat er voetbal in de ploeg van Edwin Grunholz zit dat wisten we al. Alles draait nu eenmaal om de punten en dan is het lekker dat je er nu eens eentje méér in weet te prikken dan je tegenstander.

We merken ook dat vele ogen op ons gericht zijn en dat is niet alleen vanwege de resultaten. De gedragingen van onze supporters vinden mensen om ons heen minstens zo nieuwswaardig en daar hebben we dan ook mee te dealen. Er is niks mis mee elkaar bij de wedstrijden op onze verantwoordelijkheid te wijzen en indien nodig elkaar te corrigeren. Laten we zeker niet in gaan op provocaties van de tegenpartij. Tot 10 tellen is vaak het beste.

Ik wil u nogmaals attenderen op de najaars-ALV van vrijdag 15 november a.s. De agenda heeft u reeds ontvangen. Tijdens de vergadering is er een korte presentatie van de nieuwe website die in het jubileumjaar online gaat.

De al eerder aangekondigde wenselijkheid van een fitnessruimte annex fysiopraktijk heeft zich vertaald in een nieuwbouwplan. Een aantal mogelijke locaties op het sportpark zijn onder de loep genomen. Met het nu voorliggende plan bij de entree naar de businessclub als beste resultaat. Fysiek kunnen we in de vereniging nog wel wat stappen maken. Voor met name onze selectieteams is deze oefenruimte dan ook een welkome aanvulling op de trainingsfaciliteiten. Dit geldt overigens ook voor alle andere leden die onder deskundige begeleiding aan hun fysieke welzijn willen werken. We moeten nooit uit het oog verliezen dat we primair een voetbalclub met sportieve ambities zijn.

Vele vrijwilligers zijn momenteel hard aan het werk om van het jubileumjaar een groot succes te maken. Dat moet gaan lukken, want wij hebben in het organiseren van evenementen een reputatie hoog te houden.

De verkoop van loten voor de www.scooreenhuis.nl loterij ligt op schema maar verlangt wel een actieve houding van u als leden en supporters. Dus schroom niet een aantal loten bij de organisatie op te halen en te verpatsen aan je werkgever, vriendin, buurvrouw of opa. Koop er in ieder geval als het effe kan zélf ook één! De club en een aantal goede doelen hebben er baat bij! Voor nog geen 100 euro een tweede huis winnen is een unieke kans en bied je ook de mogelijkheid je geliefde een weekendje de deur uit te bonjouren.

Er is eindelijk begonnen met het vervangen van de straatverlichting bij de fietsenstallingen. Na jarenlang gesteggel over de onderhoudskosten van de lantaarns hebben we met de gemeente een fiftyfifty compromis bereikt. Opgeteld bij het nieuwe cameratoezicht moet dit leiden tot het vergroten van het veiligheidsgevoel bij de bezoekers van Nieuw Zuid.

Er wordt ook hard gewerkt aan het vervangen van twee kunstgrasvelden en dat levert enig ongemak op. Wij hadden die werkzaamheden liever in de zomerstop zien gebeuren maar het gedoe over de toe te passen SBR korrels heeft tot vertraging geleid. Op korte termijn ligt alles er weer spik en span bij. Het onderzoek naar de vervanging van de veldverlichting op veld 2 t/m 6 loopt nog, maar als LED het toverwoord is voor een substantiële besparing op onze energienota komen we daar zeker op terug.

Tot slot wil ik u nogmaals wijzen op de www.scooreenhuis.nl loterij. Kunnen wij op uw support rekenen?

Namens het bestuur,

Bart van Kruistum.

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________