Voorbeschouwing HHC Hardenberg – Quick Boys

Na de puntendeling tegen Excelsior Maassluis (1-1) sluit Quick Boys het jaar af met een uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg, de huidige nummer twee op de ranglijst. Het duel op sportpark De Boshoek begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter F.M.L. van den Elzen. De inwoner van Berghem wordt geassisteerd door J.M. de Smalen en P. Otten, terwijl N. Alberts als vierde man fungeert. Uiteraard organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar deze uitwedstrijd. Reis en steun de blauw-witten in de laatste wedstrijd van 2019!

Stand van zaken
Met dertig punten uit vijftien duels is HHC Hardenberg de naaste achtervolger van IJsselmeervogels. De achterstand op de lijstaanvoerder uit Bunschoten-Spakenburg bedraagt slechts één punt. De équipe van scheidend trainer Gert Jan Karsten deelt de tweede plaats met Kon. HFC. De oranjehemden zijn aan een goede serie bezig met vier overwinningen uit de laatste vijf wedstrijden. Afgelopen zaterdag won HHC Hardenberg met ruime cijfers van ASWH: 4-0. Spits Rob van der Leij is met acht doelpunten de huidige clubtopscorer van de ploeg uit Overijssel.

Onnodig
Quick Boys liet afgelopen zaterdag opnieuw onnodige punten liggen in het thuisduel met Excelsior Maassluis (1-1). Na de vroege openingstreffer van aanvoerder Daan Smith namens de bezoekers kregen de blauw-witten gedurende het eerste bedrijf de nodige kansen op de gelijkmaker. Tommy Bekooij was met een schot op de binnenkant van de paal het dichtst bij een doelpunt. Na de doelwisseling scoorde de formatie van trainer Edwin Grünholz wél: na een fraaie combinatie tussen Ricardo Kuyvenhoven en Dennis Kaars rondde laatstgenoemde koelbloedig af: 1-1. Ook in het vervolg van de wedstrijd kreeg de thuisploeg de beste kansen, maar moest Quick Boys ook beducht zijn voor de snelle tegenstoot van de gasten. Er vielen echter geen doelpunten meer, zodat beide partijen genoegen moesten nemen met een punt.

Onderlinge resultaten
Hoewel beide clubs voortkomen uit het zaterdagvoetbal hebben Quick Boys en HHC Hardenberg nog niet eerder in competitieverband tegenover elkaar gestaan. Aanstaande zaterdag vindt op De Boshoek derhalve de primeur plaats.

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts € 15,00. Hier zit een exclusief lunchpakket bij inbegrepen. De bus vertrekt zaterdagochtend om 11:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid.

Rondje langs de velden
Op de laatste speeldag voor de winterstop luidt het overige programma in de Tweede Divisie als volgt:
GVVV – Kon. HFC
Excelsior Maassluis – De Treffers
Noordwijk – Jong FC Volendam
Scheveningen – Kozakken Boys
TEC Tiel – AFC Amsterdam
Spakenburg – Rijnsburgse Boys
Katwijk – IJsselmeervogels
Jong Sparta Rotterdam – ASWH

Geef een antwoord