Middenvelder Kevin Jansen tekent contract op Nieuw Zuid

Gepubliceerd op: 02-01-2020 16:24

De Technische Commissie van de blauw-witten is verheugd met de overeenstemming die is bereikt met Kevin Jansen. De transfervrije middenvelder wordt voor de tweede seizoenshelft toegevoegd aan de selectie van trainer Edwin Grünholz. Na Olaf van der Sande (Spakenburg) en Sabir Achefay (Noordwijk) is Jansen de derde tussentijdse aanwinst van K.v.v. Quick Boys.De 27-jarige Jansen genoot zijn opleiding bij Feyenoord en speelde namens Excelsior Rotterdam en ADO Den Haag enkele seizoenen in de Eredivisie. Ook kwam de verbindingsspeler meermaals uit voor diverse vertegenwoordigende elftallen. Afgelopen voetbaljaar maakte de geboren Hoogvlieter in de winterstop de overstap van NEC Nijmegen naar Cambuur Leeuwarden. Bij de Friezen was Jansen een onbetwiste basisspeler in de top van de Keuken Kampioen Divisie. Na een kortstondig buitenlands avontuur bij Gol Gohar Sirjan FC in Iran keerde hij onlangs weer terug in Nederland. Jansen, die nog altijd de ambitie heeft om terug te keren in het betaalde voetbal, tekent vooralsnog een contract voor zes maanden op sportpark Nieuw Zuid.

,,Kevin is voor ons een buitenkansje die we graag aan onze selectie willen toevoegen,” legt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff uit. ,,Met zijn kwaliteiten en ervaring zal hij het team een impuls kunnen gaan geven. Hij heeft zijn conditie de afgelopen tijd op peil kunnen houden bij Barendrecht, dus de verwachting is dat Kevin op korte termijn zijn debuut op Nieuw Zuid kan maken. Wij zijn in elk geval erg blij dat we na de winterstop de beschikking hebben over een speler van zijn kaliber.”

Jansen heeft zich goed laten informeren over zijn nieuwe club. ,,Bekenden van mij in de voetbalwereld zijn vol lof over Quick Boys. Zo heeft Delano a Cohen een positief advies gegeven. Quick Boys is een grote club die in een mooie competitie met veel derby’s speelt,” weet Jansen. ,,Ik denk dat de top van de Tweede Divisie niet minder is dan de onderkant van de Keuken Kampioen Divisie. Ik ben dan ook niet van plan om hier met twee vingers in de neus mijn wedstrijdjes te gaan spelen.”

Langs deze weg wordt Kevin Jansen van harte welkom geheten en wenst de Technische Commissie hem veel succes en plezier toe op Nieuw Zuid.

Agenda

28-02-2020

Presentatie Jubileumboek voor genodigden

07-03-2020

13-04-2020

Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________