Deze week kaartverkoop Oudejaarsfeest Quick Boys

Gepubliceerd op: 12-01-2020 14:00

Binnenkort is het zover: de viering van het honderdjarig jubileum.Op vrijdag 31 januari vindt in het Katwijks Museum de kick-off plaats. Om 17.00 uur zal daar de expositie "Quick Boys 100 jaar" officieel geopend worden en daarmee ook de start van een jaar met volop jubileumactiviteiten. De expositie zal twee maanden duren en alle leden worden opgeroepen om een kijkje te komen nemen in de historie van Quick Boys.

Vrijdag 31 januari: het Oudejaarsfeest
Om 20.00 uur start het oudejaarsfeest op sportpark Nieuw Zuid. Naast het clubhuis hebben we een grote tent tot onze beschikking, waardoor we zo'n duizend leden kunnen ontvangen. Om enigszins overzicht te houden omtrent het aantal bezoekers gaan we hiervoor kaartjes verkopen. Deze kaartjes kosten € 5,- per persoon (inclusief 2 gratis consumptiebonnen). Omdat we "oud en nieuw" gaan vieren hebben we die avond natuurlijk ook oliebollen, hapjes en bubbels.
De kaartverkoop zal alleen op dinsdag 14 en donderdag 16 januari plaatsvinden, van 19.00 tot 21.00 uur in het clubhuis op vertoon van een ledenpas van Quick Boys of de businessclub. Per persoon kunnen er met 1 pas maximaal twee kaarten worden aangeschaft. Let op: er is alleen toegang vanaf 16 jaar en ouder. Hierop wordt bij de ingang gecontroleerd.

Wat gaan we doen?
In het clubhuis en de grote tent zullen DJ’s optreden. Om 21.30 uur start de trekking van de jubileumloterij ‘Scoor een Huis’, waarvoor via de website nog loten te koop zijn. De trekking hiervan zal ook te volgen zijn in de tent via een live stream. Vanaf 23.30 uur gaan de naar buiten en lopen we gezamenlijk naar de noordtribune. Daar start een speciaal programma waarbij we gaan aftellen en met elkaar een nieuwe eeuw inluiden. Na afloop van het programma keren we weer terug naar het clubhuis en de tent.

Vergeet dus niet om dinsdag of donderdag je kaarten aan te schaffen voor dit unieke feest!

Commissie 100 jaar Quick Boys

 

Agenda

28-02-2020

Presentatie Jubileumboek voor genodigden

07-03-2020

13-04-2020

Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________