Voorbeschouwing De Treffers - Quick Boys

Gepubliceerd op: 17-01-2020 09:05

Morgen (zaterdag) speelt Quick Boys de eerste uitwedstrijd van het nieuwe jaar. De blauw-witten zijn dan te gast bij De Treffers. De aftrap in Groesbeek is om 18:00 uur. De wedstrijd tussen De Treffers en Quick Boys staat onder leiding van scheidsrechter R.H. Hensgens. De inwoner van Kerkrade wordt geassisteerd door K. Bodde en S. van der Vrande, terwijl R.L.W. Janssen als vierde official fungeert. Uiteraard organiseert de Supportersvereniging weer een busreis naar dit uitduel. Reis mee en steun de formatie van trainer Edwin Grünholz in Groesbeek!Stand van zaken
Met liefst 27 punten uit 17 duels bezet De Treffers momenteel een keurige achtste plaats op de ranglijst in de Tweede Divisie. De Groesbekers hebben enkele opmerkelijke resultaten weten te boeken in de eerste seizoenshelft. Afgelopen zondag speelde de ploeg van trainer Jan de Jonghe met 2-2 gelijk bij AFC Amsterdam. Lowie van Zundert is met tien treffers de clubtopscorer van De Treffers.

Positieve hervatting
Quick Boys hervatte de competitie met een belangrijke zege op GVVV. Op een winderig sportpark Nieuw Zuid beslisten de blauw-witten in een paar minuten de wedstrijd. Een prachtige vrije trap van Tommy Bekooij en een doeltreffende hoekschop van nieuwkomer Sabir Achefay waren voldoende om de drie punten in eigen huis te houden. Naast Achefay stond ook Olaf van der Sande, een andere tussentijdse aanwinst, aan de aftrap.Onderlinge resultaten
In competitieverband troffen Quick Boys en De Treffers, van origine een zondagclub, elkaar slechts één keer eerder. Dat was op 29 september 2019. De Gelderlanders wonnen toen betrekkelijk eenvoudig op Nieuw Zuid dankzij treffers van Lowie van Zundert en Coen Maertzdorf. De gedachten van de oudere supporter gaan echter terug naar een verder verleden bij het zien van de aankondiging van deze tweestrijd. Beide clubs streden in het seizoen 1990-1991 namelijk om de algehele amateurtitel. De Groesbekers waren destijds een maatje te groot voor de Katwijkers. Op sportpark Zuid wonnen de rood-zwarten met liefst 5-1. Ook de return in Katwijk werd een prooi voor De Treffers (3-4) waardoor zij zich de terechte landskampioen mocht noemen. 

Busreis
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Er zijn nog enkele buskaarten beschikbaar. Ook mee? Geef je dan op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging via 06-06-15903522. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts 10 EUR. De bus vertrekt om 15:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. 

Rondje langs de velden
Op de achttiende speeldag in de Tweede Divisie luidt het overige programma als volgt:
Excelsior Maassluis - Jong FC Volendam
Spakenburg - ASWH
Katwijk - Scheveningen
Noordwijk - Rijnsburgse Boys
Jong Sparta Rotterdam - IJsselmeervogels
HHC Hardenberg - Kon. HFC
TEC Tiel - Kozakken Boys

 

Agenda

28-02-2020

Presentatie Jubileumboek voor genodigden

07-03-2020

13-04-2020

Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________