K.v.v. Quick Boys bereikt akkoord met Dilivio Hoffman

Gepubliceerd op: 24-01-2020 17:20

Voor het seizoen 2020-2021 weten de blauw-witten zich verzekerd van de diensten van Dilivio Hoffman. De Technische Commissie van de club heeft een akkoord bereikt met de aanvaller van De Treffers over een eenjarig contract met een optie voor een tweede seizoen.In Groesbeek is de 22-jarige Hoffman bezig aan zijn eerste seizoen. Bij De Treffers is de geboren Rotterdammer een vaste waarde in de hoofdmacht. Met vier doelpunten en drie assists tot nu toe heeft de rappe vleugelspits een belangrijk aandeel gehad in de goede prestaties van de Gelderlanders in de Tweede Divisie. Hoffman kent verder een verleden bij Excelsior Rotterdam, FC Twente en FC Den Bosch. Met laatstgenoemde club heeft hij zich vorig jaar tijdens een oefenduel in de kijker gespeeld bij De Treffers.

,,Dilivio is ons in positieve zin opgevallen in de onderlinge wedstrijd op Nieuw Zuid,” legt bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff uit. ,,Sindsdien zijn wij hem op de voet blijven volgen. Hij is een zeer snelle aanvaller met veel dreiging in zijn spel. Bij De Treffers maakt Dilivio een goed seizoen door. Wij zijn van mening dat er nog veel meer rek zit in zijn kwaliteiten en hopen dat hij bij Quick Boys de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.”De nieuwe aanwinst stond afgelopen zaterdag in Groesbeek tegenover zijn toekomstige club en maakte kennis met de trouwe fans van Quick Boys. ,,Het overviel mij afgelopen zaterdag wel een beetje,” blikt Hoffman terug. ,,Toen ik het veld opkwam, dacht ik: zo, dat zijn er veel! Quick Boys was ook op het veld veel feller en won uiteindelijk terecht.

Sportpark Nieuw Zuid is geen onbekend terrein voor Hoffman. ,,Als jeugdspeler van Excelsior heb ik weleens tegen Quick Boys gespeeld. Het is een grote club met een heel mooie tribune. Alles is goed geregeld. Bijkomstig voordeel is dat ik er ook qua reistijd op vooruit ga.”
Bij FC Den Bosch maakte Hoffman twee seizoenen geleden zijn debuut in het betaalde voetbal. ,,De ambitie om terug te keren in het profcircuit heb ik nog steeds. Ik ben bereid om te investeren in mezelf en richt me volledig op het voetbal.”

Langs deze weg wordt Dilivio Hoffman van harte welkom geheten op Nieuw Zuid en wenst hem veel plezier en succes toe bij de blauw-witten.

Agenda

28-02-2020

Presentatie Jubileumboek voor genodigden

07-03-2020

13-04-2020

Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________