Ierse avond


Het clubhuis wordt vandaag omgetoverd tot een grote Irish Pub, want vandaag vindt de Ierse Avond plaats. De Folkaholics, die Nieuw Zuid al eens eerder verblijde met een bezoek, zullen een avondvullend programma verzorgen. De Folkaholics, dat is geiten-wollen-sokken-muziek op een hippe, vlotte manier. De Folkaholics, dat is ook knallende feestmuziek om op te dansen en te feesten. De muziek van de Folkaholics is een combinatie van traditionele Irish Folk en eigentijdse feestmuziek die haar wortels in de Ierse kroegmuziek heeft. Eigentijds traditioneel zou je het kunnen noemen. Eigenlijk is het niet belangrijk hoe je het noemt, het gaat er tenslotte om hoe het klinkt, en vooral ook hoe de sfeer rondom de optredens is. En het verleden heeft aangetoond dat het met die dingen bij de Folkaholics wel goed zit!
Tijdens de Ierse Avond wordt de Speler van het Jaar bekendgemaakt. Wie volgt Martijn de Zwart op en vereeuwigt zich op de Wall of Fame in het clubhuis op Nieuw Zuid? De zaal is vanaf 20:00 uur geopend.

Alcohol beleid tijdens het familiedagenfeest. 
Quick Boys is verantwoordelijk voor de uitgifte van alle consumpties op het complex. Wettelijk is vastgelegd dat de horeca aan jongeren onder 16 jaar geen alcohol mag verstrekken. Quick Boys doet er tijdens evenementen alles aan om drankgebruik bij jongeren onder 16 jaar te voorkomen. Om controle te houden op het drankgebruik kan iedereen in de leeftijd van 16 jaar tot 20 jaar  persoonlijk, op vertoon van je legitimatie, een polsbandje af halen bij een van de bewaking/toezichthouders. Hiermee voorkom je later discussie tijdens controles en aankopen.

* Het misbruiken van polsbandjes is niet toegestaan;
* Het doorgeven van dranken aan jongeren onder 16 jaar is niet toegestaan;
* Jongeren onder de 16 jaar in het bezit van alcoholische dranken worden direct van het terrein verwijderd.

Geef een antwoord