Woord van dank vanuit de Stichting Jubileumloterij

Gepubliceerd op: 20-02-2020 16:11

Beste Quick Boyzers,

Ons jubileumjaar is alweer een paar weken onderweg. Wat een mooie festiviteiten hebben we al gehad, met onder meer de fantastische Oud & Nieuw feestavond! En er staan ons dit jaar nog genoeg jubileumactiviteiten te wachten.

We hebben het op de feestavond al uitgesproken, maar ook via deze weg willen we nogmaals iedereen bedanken die heeft meegeholpen om ons loterij-traject Scoor een Huis tot een geweldig succes te maken.

Allereerst natuurlijk de leden van onze loterijcommissie. Al in een heel vroeg stadium zijn we gestart en niemand kon bevroeden wat er op ons af zou komen.
Eerst sloot Lisette Pluimgraaff bij ons (Adrie en Jaco) aan. Een organisatorische duizendpoot, die na een weekend bedenktijd gelukkig besloot om mee te doen. Overgehaald door het argument dat dit ‘net zoiets als het Gala’ zou worden.
De volgende was Frank de Witte. We hadden al gehoord over zijn goede ingangen bij de Gemeente etc., en dat hij wel handig is met cijfers. Dat bleek een understatement. Hij ontpopte zich tot de broodnodige Excel-koning en een ongekend talent in het beheren van de Facebookpagina. Maar vooral ook een stabiele factor in ons team, die vrijwel continu alles op orde hield.
Als derde: Dirk Schaap. Achteloos vroeg Lisette: “Zou jij de website kunnen doen?” Arme Dirk, daar kwam nogal wat bij kijken. Met een enorme piek in de eindfase. Steeds weer punctueel, met goede antwoorden op vragen. In de laatste week nog tot diep in de nacht. Respect!
Dan Pieter Kuijt, man van het woord. Goed met de teksten en de beleving van de ontvanger. De puntjes op de i, en menige mailing en tekst. Vooral ook in de laatste weken hard nodig om alles op orde te houden.
Tenslotte sloot in de laatste periode Robert van der Putten nog aan. Clubman in hart en nieren. Die hadden we eerder moeten strikken.
Alle commissieleden enorm veel dank!

Al heel snel werden we verrast door de ondersteuning van Dirk de Reus (begeleider Quick Boys 2) en zijn compagnon Michael Keene. Zij hebben ons geheel vrijwillig geholpen in het traject van de Facebook-advertenties. Daar hebben ze vele uren en een berg kennis in gestoken. Erg mooi!

En vervolgens vele anderen bij Quick Boys. We kunnen niet iedereen benoemen. Er zijn zoveel mensen die een paar uur of meer van hun tijd hebben opgeofferd. Maar een paar willen we er toch even uitlichten.

Om te beginnen Huug van Beelen. Eeuwig en altijd met de club bezig. Hij heeft in z’n eentje al 400 loten verkocht in zijn netwerk! 

De lotenverkoop kende een vliegende start dankzij Paul van Duijn van Profile Paul en Ton Lammers van Autobedrijf Dijksman Katwijk die de loterij met ludieke acties van het begin af aan omarmden.  

Nog even terug naar de schilders. Hans van der Plas speelde een hele mooie rol, niet alleen voor zichzelf maar ook via de large accounts. Dan Kees Hoek, slepend en sleurend in zijn netwerk. “Geef me er nog maar tien, die raak ik wel kwijt” hebben we veel gehoord. Zijn Facebook-vrienden zijn hem voorlopig helemaal zat.
En Cornelis Hus, die ook al snel het idee omarmde. Hij verkocht loten en wist velen te enthousiasmeren.

Vervolgens onze vrienden Aad Meijer en Maart van Duijvenbode. Zij hebben een flinke pluk loten verkocht in de Utrechtse horeca en de Rotterdamse industrie. Vooral aan mensen die de club Quick Boys net aan van naam kenden. Erg knap!

Gaan we door naar een ander, mooi clubje vrienden: Jan Schaap, Mathijs van der Plas, Jan Haasnoot, Henk Zwaan, Jan de Beste en Jan Heeringa. Zij allen hebben hun collega’s en netwerk heerlijk lastiggevallen.

Onze ambassadeurs in de bloemen-hoek mogen we zeker niet vergeten.
Gert Pluimgraaff heeft onze Rijnsburgse fans in het Westland van de nodige centen afgeholpen, net als Bastiaan Verdoes. Dat gold op de Flora voor Ben Dijkdrent en Henk Hoek. En in Aalsmeer hadden we Arie den Heijer. Ook Peter Hoek van Dingeman Hoek heeft een mooie bijdrage geleverd.

Super, bedankt allemaal!

Maar er zijn er meer die hun pakketje loten hebben weggezet. Mensen als Cor Zuijderduin, Bas van Dijk (zeer betrokken), de mannen van Bajebi, de gebroeders Scheepmaker, Leen van den Oever en zoals altijd natuurlijk Corry van Wolferen. En dan nog het gehele Businessclub-bestuur.

Tenslotte nog een woord van dank aan velen die ons op andere manieren hebben gesteund:

Het clubbestuur uiteraard.
Na onze eerste notitie op 5 december 2018 hebben we veelvuldig met elkaar geschakeld. Na enige goede sessies kregen we al snel akkoord op dit ‘wilde plan’, zoals het traject toen genoemd werd. Ook daarna hebben we soepel samen opgetrokken, waarbij verschillende bestuursleden ook als enthousiaste kopers en verkopers optraden.

Jan van der Poel als trouwe cateraar bij de talloze vergaderingen, Jan van Wolferen :'( die meteen enthousiast was en het clubhuis erbij betrok, en Dirk van Duijn als kassier en verkoper op het secretariaat. Dick van Rijn met hand- en spandiensten en advies. Leo Schaap als sparringpartner, meedenker en regelaar voor diverse commerciële zaken en de prijsuitreiking. Krijn Schuitemaker met onder andere het 5 tegen 100 evenement. Wim van Dijk voor het leveren van drukwerk en meedenken in het hele traject. En Peter Hellenberg en Kees van der Plas, onder meer voor het opofferen van een prachtige strandmiddag.

Nog een speciaal woordje voor de mannen van het rad op zaterdag: Johan Zuijderduijn, Peter en Kees Guijt en Marco van Duijn. Zoals zo vaak bij Quick Boys begon het wat sceptisch, maar werd het steeds mooier en enthousiaster. Erg goed om te zien!

En allen die we na deze hectische periode zijn vergeten te noemen. Sowieso zullen we velen nog zien bij het speciale feest dat we ergens in het voorjaar nog willen organiseren met de loterij-vrijwilligers.

We kunnen het niet genoeg benadrukken: iedereen enorm bedankt!
Met z’n allen hebben we ervoor gezorgd dat onze prachtige club in ieder geval als grote winnaar uit dit loterij-traject is gekomen.

De Stichting Jubileumloterij Quick Boys en namens de loterijcommissie,

Adrie de Beste, Jaco Heeringa en Lisette Pluimgraaff

logobalk

Agenda

13-04-2020

[Afgelast] Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

13-04-2020

[Afgelast] Zilveren Haringkampioenschap

13-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest JO10 t/m JO12+MO11 op Nieuw Zuid

21-05-2020

[Afgelast] Toernooi Verenigingskampioenschap

22-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest Landenteams t/m JO9

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________