Jubileumboek Quick Boys 100 jaar gepresenteerd

Op vrijdag 28 februari is tijdens een avond voor genodigden het jubileumboek “Quick Boys 100 jaar” gepresenteerd. Initiatiefnemer Jaap Paap nam het publiek mee in het bijna vier jaar durende proces van het verzamelen van foto’s en documenten, interviewen en veel schrijven van het boekwerk. Vervolgens konden de aanwezigen, waaronder bijna alle Ereleden en Leden van Verdienste, de eerste indrukken van het boek opdoen.

Op zaterdagochtend 29 februari hebben zo’n 700 leden hun boek opgehaald in het Clubhuis. Op woensdag 4 maart van 16.30 – 18.00 uur is er voor leden een nieuwe kans dit cadeau op te halen. Let op: het tonen van een geldige ledenpas van de club is noodzakelijk!
Daarnaast zal dan ook de Shop weer geopend zijn, waar het boek voor €19,20 verkrijgbaar is voor niet-leden.

Op de foto, boven v.l.n.r.: Dirk van Duijn, Bas van Dijk, Marijke Barnhoorn, Bart van Kruistum (voorzitter), Anton van der Plas (sponsor), Jaap Paap (Jubileumboekcommissie), Bram Haasnoot, Gerard Freke, Leen Aandewiel Onder, v.l.n.r.: Jan van Dijk, Jaap Paap, Jaap Sip, Arie Dubbelaar, Floor van Duijn Sr., Gilles den Hollander

Geef een antwoord