G-voetbal

Sinds 2014 is het G-voetbal actief op sportpark Nieuw Zuid. Bestuurslid Voetbalzaken Cees Haasnoot heeft zich hardgemaakt voor de introductie van het G-voetbal bij Quick Boys. De club wil spelers met een verstandelijke, lichamelijke beperking of zelfs beide graag de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een G-competitie en hebben ook het recht om de sport met veel plezier te kunnen uitoefenen. De club wil graag uitvoering geven aan deze maatschappelijke doelstelling. Daarom is bij Quick Boys het G-voetbal gestart.

De G-spelers krijgen de mogelijkheid om twee keer per week (op maandag en woensdag) te trainen en er worden oefenwedstrijden georganiseerd tegen andere G-teams. Sinds 2016 komen Quick Boys G1 en G2 uit in de G-competitie. De trainers leren de spelers graag de Quick Boys-manier van voetballen aan. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals gasttrainingen, uitjes en het spelen van toernooien. Samen met zo'n tien andere enthousiaste trainers / beleiders die werkzaam zijn in de zorg of ervaring hebben met het begeleiden van G-teams is Diana van den Eijkel verantwoordelijk voor de organisatie.

De Dirk Kuyt Foundation en ING Bank hebben zich vanaf het begin verbonden als sponsors van het G-voetbal bij Quick Boys. Dankzij hen en enkele andere sponsoren kunnen de voetballers beschikken over fraaie kleding en allerlei materialen. Wat uniek is bij het G-voetbal bij Quick Boys is dat de spelers en speelsters die niet zelfstandig naar het sportpark kunnen komen opgehaald en weggebracht worden met een busje. Quick Boys is op dit moment hard bezig om een eigen busje te realiseren voor Quick Boys G-voetbal, met behulp van bedrijven die het G-voetbal een warm hart toedragen.

De doelstelling van de afdeling G-voetbal van K.v.v. Quick Boys voor het komende seizoen is om met de spelers en begeleiders heel veel plezier te hebben in het beoefenen van de mooiste sport op één van de fraaiste sportparken van Nederland. Wil jij ook lid worden en meespelen met Quick Boys G1? Neem dan contact op met Diana van den Eijkel en wie weet speel jij komend seizoen in het mooie blauw en wit!Trainingstijden

Woensdag 18:00 - 19:00 uur

Management
Diana van den Eijkel (06-14923904)
Mail: managergvoetbal@quickboys.nl

Trainers / begeleiders
Aad van den Eijkel (hoofdtrainer), Gijs van der Plas, Kees Krijgsman, Martijn Egberts

Teamlink (Facebook)
https://www.facebook.com/QuickBoysGvoetbal


Agenda

13-04-2020

[Afgelast] Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

13-04-2020

[Afgelast] Zilveren Haringkampioenschap

13-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest JO10 t/m JO12+MO11 op Nieuw Zuid

21-05-2020

[Afgelast] Toernooi Verenigingskampioenschap

22-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest Landenteams t/m JO9

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________