Secretariaat

Hieronder vindt u informatie over het Secretariaat. Dit team staat onder leiding van de secretaris met hulp van ondersteunende medewerkers. Het Secretariaat is het contactadres van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle correspondentie welke door de vereniging wordt verzonden en ontvangen.

Voor algemene vragen waarop u geen antwoord kunt vinden op de pagina's met algemene informatie en over aanmelding als lid kunt u terecht op het Secretariaat, zowel telefonisch via 071-4014132 als per e-mail naar secretariaat@quickboys.nl. Ook de ledenadministratie maakt onderdeel uit van het takenpakket van de secretaris. Wij doen ons best om voor u op zoveel mogelijk momenten aanwezig te zijn. Ons team bestaat uit vrijwilligers en het kan voorkomen dat u niemand treft. Daarom is onze voorkeur om dringende vragen per e-mail te stellen.

Secretaris
Kees Kraaijenoord

Medewerkers Secretariaat
Het secretariaat is in ieder geval geopend op zaterdag van 09.00 - 12.00 uur. Er is dan altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook van maandag- t/m donderdagavond en later op de zaterdag is er regelmatig iemand aanwezig, maar die garantie is er niet. Buiten de opening op zaterdag is het raadzaam via de mail contact op te nemen.

Ledenadministratie

Wilt u lid worden dan kunt u via de volgende link het inschrijfformulier downloaden:
icon_pdfInschrijfformulier Quick Boys

Voor het afmelden of het wijzigen van het lidmaatschap kunt u dit melden aan de ledenadministratie (zie algemene gegevens). Dit kan op het secretariaat, maar via de e-mail naar administratie@quickboys.nl werkt het best. Het streven is om binnen 48 uur te reageren.

Overige aanspreekpunten
Marcel Arkesteijn: Coördinator Clubaangelegenheden
Johan Zuijderduijn: Coördinator kleine evenementen / aanvragen busjes

Agenda

23-11-2019

Rad van Sinterklaas

31-01-2020

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________