Webteam en Webredactie

Het webteam is met de lancering van www.quickboys.tv in september 2006 van start gegaan en vanaf september 2007 lag het beheer van www.quickboys.nl ook bij dit webteam.

Vanaf dat moment werden plannen gemaakt om een geheel vernieuwde  website te gaan bouwen welke gereed zou zijn voor de toekomst. De eerste fase van deze website nieuwe stijl is opgeleverd.

Nieuw is dat de website geheel responsive is gemaakt... dat betekent dat de website zich aanpast aan de beelddrager waarop de website door de bezoeker wordt geopend (scherm, tablet en/of smartphone).

Een team werd geformeerd en groeide uit. Inmiddels is het webteam volwassen en daarnaast wordt gebruik gemaakt van de diensten van de andere leden binnen de MultiMedia Commissie. Daarnaast bestaat een nauwe samenwerking met online bureau Dune Pebbler.

Het webteam bestaat uit de volgende leden:
Alex Kulk
Dirk Schaap (coördinator)


Het webteam (en de MultiMedia Commissie) is nog altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe teamleden om de vele werkzaamheden als team in stand te kunnen houden. Heb je een IT achtergrond en liefst als programmeur en zou je iets voor je club willen doen in een enthousiast team, gelieve dan ons te laten weten via het contactformulier

Agenda

31-01-2020

31-01-2020

Opening Expositie "Quick Boys 100 Jaar" in het Katwijks Museum

01-02-2020

01-02-2020

Jubileumreceptie voor leden

Huis winnen en het goede doel steunen?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________