G-voetbal Quick Boys op zoek naar begeleiders

Na een geweldig eerste seizoen is het G-team van Quick Boys flink gegroeid in haar ledentotaal. Waar afgelopen seizoen werd begonnen met 7 spelers en 4 begeleiders, zullen we het komende seizoen met in ieder geval 18 spelers starten. Daarom is het G-team op zoek naar extra begeleiders.

Het G-team traint twee keer in de week (op woensdag en vrijdag) en speelt minimaal 1 keer in de maand een oefenwedstrijd. Komend seizoen zal, naast het huidige G-team, gestart worden met een jeugdteam. Om dit voldoende te kunnen begeleiden, wordt gezocht naar extra begeleiders. Heb je affiniteit met mensen met een beperking, en lijkt het je leuk de G-voetballers en voetbalsters te begeleiden bij de trainingen en wedstrijden, neem dan contact op met Kees van Voorst, manager G-voetbal Quick Boys. Telefoon: 06-47392374, mail: keesenpetra2009@hotmail.com. Ook als je via een maatschappelijke stage of ander soort stage via school ons team wilt komen versterken, ben je van harte welkom.

Naast de zoektocht naar begeleiders, is er ook nog altijd geld nodig voor de aanschaf van een rolstoelbus. Meer daarover is hier te vinden.

 

Geef een antwoord