De opening van de nieuwe kantine was een mega klus, maar een succes

Gepubliceerd op: 05-11-2018 17:15

Zaterdag 3 november was de kantine voor het eerst open en hoewel alles nog niet perfect was konden het massaal toegestroomde thuispubliek en de bezoekers weer de hele dag terecht onder het vernieuwde dak. Onder de enthousiaste muzikale begeleiding van Arie van Rooijen hebben we de vernieuwde kantine ook officieus in gebruik kunnen nemen. Officieus inderdaad, want de officiële opening zal gevierd worden als de kantine echt klaar is en tot die tijd zal er de komende weken nog veel moeten gebeuren om tot het beoogde eindresultaat te komen.

Na maanden van behelpen voor zowel vrijwilligers als supporters & leden, konden we zaterdag eindelijk weer droog en warm vertoeven onder genot van een drankje en een hapje. Het heeft helaas veel langer geduurd dan eerst gepland en ondanks de nodige provisorisch oplossingen, was het verre van ideaal op de thuiszaterdagen.

Maar ik zeg altijd “eenieder heeft een beperkt recht op een beetje ontbering”. Deze ontbering is door jullie allen geduldig gedragen. Dank daarvoor!!

Wie afgelopen vrijdagmorgen de kantine binnenstapte zou het niet voor mogelijk hebben gehouden
dat we de dag daarop die honderden mensen zouden kunnen ontvangen. Wat is er die dag nog veel werk verricht. Op enig moment waren er wel 50 tot 60 mensen bezig. De timmerlieden, elektriciens, schilders, installateurs, schoonmakers en niet te vergeten onze vele vrijwilligers. Tot diep in de avond zijn die vrijwilligers bezig geweest om alles op orde te maken voor de zaterdag en met inzet van velen is het ook daadwerkelijke gelukt.

Dank daarvoor namens het voltallige bestuur en de clubhuisleiding. We mogen als vereniging trots zijn op onze vrijwilligers.

Velen hebben zaterdag een bezoek gebracht aan de vernieuwde kantine en hun hun bewondering uitgesproken over het bereikte resultaat, maar hier blijft het natuurlijk niet bij.

Er staat nog veel moois te gebeuren de komende weken en het wordt allemaal nog veel mooier. Een mooie kantine verdient ook een mooie inventaris en om die inventaris te financieren wordt er op 23 november a.s. een grandioze veiling georganiseerd. Diverse mooie kavels en voor ieder budget wat wils.

Laat ook dan zien je blauwwit bent en maak met ons de veiling tot een succes.

Namens bestuur en de clubhuisleiding

Jan van Wolferen


 

Agenda

24-05-2019

Algemene Ledenvergadering Quick Boys

08-06-2019

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________